Content Management

Ben jij content mét je content?

Met goede content management zorg je ervoor dat alle marketingkanalen benut worden met de juiste content. Hiermee spreek je de juiste mensen aan op het juiste moment mét de juiste boodschap.

Ik ben géén designer, maar wel iemand die doeltreffende ontwerpen kan maken. 

Wanneer start jij met een ijzersterke contentstrategie?

Dit is de content die ik maak:

  • Social media berichten (Instagram, LinkedIn en meer) 
  • Website teksten 
  • E-mail campagnes 
  • Landingspagina(‘s) 
  • Tekst voor betaalde advertenties
  • Posters/flyers en ander promotiemateriaal

Projectmanagement

Bij het bedenken en maken van content komt ook projectmanagement kijken. 

Door mijn secure werkwijze zorg ik ervoor dat er een strakke planning staat. Zodat jouw bedrijf niet stilstaat, maar groeit.

Ron aan het woord:

“Het volgen van mijn snel schakelende brein en de stroom van opborrelende concepten en ideeën kan een uitdaging zijn. Wanneer ik in een creatieve modus ben, is het voor velen lastig om bij te blijven. Je moet echt sterk in je schoenen staan om de hoofdlijn te blijven zien en die ook nog te vertalen naar gestructureerde plannen, zonder het creatieve en functionele aspect te verliezen. 

Ik ben daarom ontzettend dankbaar dat ik Claudia heb ontmoet. Zij heeft het talent om in gelijke tred te lopen met mijn creatieve gedachtegangen. Ze helpt niet alleen mijn concepten helderder te presenteren dan ik zelf kan, maar vertaalt ze ook naar bondige teksten en concrete plannen. Claudia’s competentie is een waardevolle aanvulling op onze gezamenlijke Tilter-projecten.”

Ron van Gils 
Tilter – Business Creatives